دلایل بسته شدن اکانت لینکدین و راه حل‌های آن

این روزها اکثر افرادی که کارآفرین هستند و کسب و کار شخصی دارند و یا در رشته‌ای تخصص داشته و جویای کار هستند، در پلتفرم LinkedIn عضو هستند. حال اگر بنا به هر دلیل با بسته شدن اکانت لینکدین مواجه شدید، باید چه کار کنید؟ در این مطلب از انارگیفت شما را با دلایل بسته شدن اکانت لینکدین و راه‌‌حل‌های آن آشنا می‌کنیم.

با خرید اکانت پریمیوم لینکدین می‌توانید از تمامی امکانات و ویژگی‌های این شبکه اجتماعی حرفه‌ای بهره‌مند شوید.

تصور کنید که یک روز نتوانید وارد اکانت خود شوید یا کسی نتواند اکانت شما را پیدا کند. این بدین معنی است که لینکدین، حساب شما را مسدود کرده است. حال این سوال برای شما پیش می‌آید که چرا اکانت لینکدینم مسدود شد؟ لینکدین نیز مانند سایر پلتفرم‌ها قوانینی دارد که در صورت نقض آن، حساب شما به صورت دائم یا موقت از دسترس خارج خواهد شد و با پیام restricted رو به رو خواهید شد.

دلایل بسته شدن اکانت لینکدین

دلایل بسته شدن اکانت لینکدین
دلایل بسته شدن اکانت لینکدین

در زیر قوانینی را که در صورت رعایت نکردن آن‌ها اکانت خود را از دست می‌دهید، بررسی می‌کنیم:

استفاده از محتوای نامناسب

لینکدین جایی برای محتوای با کیفیت و مناسب است و یکی از مواردی که بیشترین حساسیت را دارد همین محتوا است. اگر شما در حساب خود به انتشار محتوای خشونت آمیز، فساد اخلاقی، محتوای کپی شده، تصاویر غیرمجاز بپردازید، لینکدین پس از چند اخطار حساب شما را از دسترس خارج می‌کند. در صورتی که فکر می‌کنید مشکلی در محتوای شما وجود ندارد، می‌توانید به پشتیبانی لینکدین پیام بدهید و اعتراض خود را بیان کنید.

پروفایل غیر مجاز

استفاده از پروفایل غیر مجاز در لینکدین
استفاده از پروفایل غیر مجاز در لینکدین

اگر در پروفایل خود از اطلاعاتی استفاده کنید که با قوانین لینکدین در تضاد باشد، ابتدا لینکدین آن قسمت را از پروفایل شما حذف می‌کند و در صورت تکرار، با بسته شدن اکانت لینکدین مواجه خواهید شد.

هویت جعلی

هدف لینکدین ساخت بستری مناسب برای فعالیت افراد حرفه‌ای و درست‌کار است و جایی برای کلاهبرداران و افراد متقلب ندارد. بنابراین، اگر متوجه شود که اطلاعات پروفایل شما جعلی و نادرست است حساب شما را restricted کرده و از دسترس خارج می‌کند.

هک شدن حساب توسط دیگران

هک شدن حساب لینکدین توسط دیگران
هک شدن حساب لینکدین توسط دیگران

لینکدین در جهت حفظ امنیت حساب کاربران خود، هرگاه که متوجه شود حساب شما به خطر افتاده و مورد هک و سو استفاده قرار گرفته، آن را از دسترس خارج می‌کند. البته این نوع مسدود شدن کاملا موقتی است و با پیگیری رفع خواهد شد.

فعالیت غیر طبیعی حساب

یکی از دلایل بسته شدن اکانت لینکدین فعالیت غیر طبیعی حساب شماست. از آن جایی که لینکدین روی این مساله حساس است و فعالیت‌های شما را زیر نظر دارد، در صورتی که بازدید حساب به صورت ناگهانی کم یا زیاد شود یا ورود و خروج به حسابتان زیاد و غیرعادی باشد آن را مسدود خواهد کرد.

استفاده از ابزارهای غیر مجاز

دلایل مسدود شدن حساب لینکدین
دلایل مسدود شدن حساب لینکدین

استفاده از هرگونه ابزار و برنامه که به طور خودکار برای دیگران در خواست می‌فرستد و به رشد بی رویه اکانت شما کمک می‌کند، غیرمجاز است و در صورتی که لینکدین متوجه آن شود، اکانت شما را مسدود می‌کند. همچنین، استفاده از نرم‌افزارهای تغییر آی پی نیز ممکن است برای شما مشکل ایجاد کند.

ویروسی شدن حساب لینکدین

استفاده از برخی از نرم‌افزارهای مخرب باعث ویروسی شدن اکانت شما می‌شود که در نتیجه لینکدین آن را از دسترس خارج می‌کند.

رفتارهای ربات گونه

برخی از رفتارها مانند گذاشتن کامنت‌های رگباری برای دیگران و ارسال درخواست‌های بیش از حد معمول باعث مسدود شدن حساب شما می‌شود.

چگونه می‌فهمیم که اکانت لینکدین بسته شده است؟

 در صورت بسته شدن اکانت لینکدین هنگام ورود به حساب خود، با خطای restricted مواجه می‌شوید و امکان ورود به حساب را ندارید. این بدین معنی است که لینکدین حساب شما را از دسترس خارج کرده است تا آن را بررسی کند. این محدودیت ممکن است از چند ساعت تا چند روز طول بکشد.

روش‌های رفع محدودیت حساب LinkedIn

حال اگر بنا به یکی از دلایل بالا با بسته شدن اکانت لینکدین مواجه شدید باید چه‌کار کنید؟ در ادامه راه‌حل‌هایی را برای رفع این مشکل آورده‌ایم:

رمز حساب خود را تغییر دهید

در صورتی که دلیل مسدود شدن حساب لینکدین شما امنیتی یا هک شدن باشد‌، تنها با تغییر رمز، این مشکل رفع خواهد شد. کافیست تا رمز خود را تغییر داده و با اطلاعات جدید وارد اکانت خود شوید.

درخواست ورود به حساب با استفاده از اطلاعات شخصی

در مرحله بعد می‌توانید برای رفع مسدودی به لینکدین درخواست بدهید. در این صورت لینکدین از شما اطلاعات شخصی مانند رمز عبور، آدرس ایمیل و یا تصویر پاسپورت را می‌خواهد. به این صورت می‌توانید با وارد کردن اطلاعات شناسایی درستT حساب خود را باز گردانید.

در صورت نداشتن پاسپورت می‌توانید مساله را در تیکت با پشتیبانی لینکدین مطرح کنید. شاید با دلایل شما موافقت شود.

همچنین اگر برای ارتقای مهارت‌های تخصصی خود نیاز به آموزش دارید، می‌توانید در دوره‌های آموزشی پلتفرم LinkedIn Learning شرکت کنید. با خرید اشتراک پریمیوم لینکدین لرنینگ یا لیندا می‌توانید به امکانات ویژه آن جهت یادگیری بهتر دسترسی داشته باشید. برای آشنایی بیشتر با اشتراک لینکدین لرنینگ کلیک کنید.

تماس با پشتیبانی

اگر هیچ یک از روش‌های بالا جواب نداد، باید به پشتیبانی LinkedIn از طریق وبسایت رسمی ایمیل بزنید و درخواست بررسی مجدد و بازگرداندن اکانت خود را اعلام کنید. کارشناسان مربوطه دلایل مسدودی را بررسی کرده و در صورت امکان آن را رفع می‌کنند.

رفع محدودیت حساب لینکدین

در این مطلب شما را با دلایل بسته شدن اکانت لینکدین و راه‌کارهای حل آن آشنا کردیم. امیدواریم در صورت مسدودی، این روش‌ها به کار شما بیایند. البته به این نکته توجه داشته باشید که با رعایت قوانین لینکدین می‌توانید از بروز این مشکلات جلوگیری کنید و دیگر نیازی به رفع مسدودی لینکدین ندارید. برای آشنایی با ترفندهای کاربردی لینکدین و بهینه سازی لینکدین برای پیداکردن فرصت‌های شغلی بهتر کلیک کنید.

شاید دوست داشته باشید
نظرتون رو بگید!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.