آموزش ساخت حساب شرکتی در لینکدین [آموزش قدم به قدم تصویری] 

لینکدین یکی از بهترین پلتفرم‌ها برای گسترش شبکه حرفه‌ای کسب‌وکار شماست. اگر تصمیم دارید کسب‌وکارتان را به مشتریان، مخاطبان هدف و همکاران خود معرفی کنید، لازم است یک صفحه شرکتی موثر در لینکدین ایجاد کنید. در این راهنما، به شما آموزش ساخت حساب شرکتی در لینکدین را خواهیم گفت و اینکه چگونه آن را بهینه کنید تا بهترین نتایج را کسب کنید. همچنین، نکات و روش‌های برتر استفاده از LinkedIn را برای جذب فالوورها و افزایش تعامل با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

با خرید اشتراک لینکدین پریمیوم می‌توانید از امکانات ویژه این پلتفرم برای بهره‌مندی بیشتر از آن استفاده کنید.

حساب شرکتی در لینکدین چیست؟

پروفایل شخصی لینکدین برای اشتراک‌گذاری رزومه، جستجوی فرصت‌های شغلی و معرفی برند شخصی شما عالی است. اما اگر صاحب یک کسب‌وکار هستید، می‌توانید یک صفحه تجاری لینکدین بسازید تا محصولات یا خدمات خود را تبلیغ کنید، فرصت‌های شغلی را منتشر کنید و اطلاعات کسب‌وکار خود را به اشتراک بگذارید.

بعنوان مثال در زیر صفحه تجاری OptinMonster را مشاهده می‌کنید.

صفحه تجاری لینکدین چیست؟
صفحه تجاری لینکدین چیست؟

مزایای داشتن یک حساب شرکتی در لینکدین

  1. تبلیغ محصولات/خدمات: صفحه تجاری لینکدین راهی موثر برای معرفی محصولات و خدمات شما به مخاطبان است. شما می‌توانید ویژگی‌ها و مزایای آن‌ها را توضیح دهید و لینک‌های مرتبط به وب‌سایت خود را در صفحه قرار دهید.
تبلیغ محصولات/خدمات
تبلیغ محصولات/خدمات
  1. جذب کارکنان و استعدادها: با استفاده از صفحه تجاری می‌توانید فرصت‌های شغلی را منتشر کنید و با بررسی پروفایل‌های لینکدین به جستجوی استعدادهای برتر بپردازید.
  2. اشتراک‌گذاری محتوای مفید: لینکدین بستری عالی برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات آموزشی و پست‌های وبلاگ شماست. این محتوا می‌تواند مخاطبان را به سمت وب‌سایت شما هدایت کرده و در نهایت به مشتریان تبدیل کند.
اشتراک‌گذاری محتوای مفید
اشتراک‌گذاری محتوای مفید
  1. افزایش قابلیت جستجو: با افزودن لینک‌های مرتبط به صفحه شرکتی و بهینه‌سازی آن برای موتورهای جستجو، کسب‌وکار شما راحت‌تر توسط کاربران آنلاین یافت می‌شود.
  2. ایجاد ارتباط با مخاطبان هدف: خصوصاً برای شرکت‌های B2B، صفحه تجاری لینکدین بهترین راه برای تعامل با مخاطبان هدف و ایجاد رابطه حرفه‌ای است. می‌توانید از طریق پست‌ها، کامنت‌ها، پیام‌ها، پست‌های هدایت شده و LinkedIn InMail با صاحبان کسب و کارهای حرفه‌ای در لینکدین ارتباط برقرار کنید. طبق آمار بدست آمده LinkedIn InMail تا 30 درصد تاثیر ارتباطی بیشتری نسبت به ایمیل دارد.

پیش نیازهای ساخت صفحه شرکتی

پیش از اینکه به آموزش ساخت اکانت تجاری در لینکدین بپردازیم باید بدانید که برای ساخت صفحه شرکتی در لینکدین، لازم است پروفایل شخصی شما دارای شرایط زیر باشد:

  • حداقل 7 روز فعال باشد.
  • نمایه شما در لینکدین “Intermediate” یا “All-Star” باشد.
  • ایمیل شرکتی مرتبط داشته باشید.
  • در بخش “Experience” نام شرکت به عنوان محل کار شما درج شده باشد.

نحوه ساخت صفحه شرکتی در لینکدین

حال که با شرایط ساخت حساب شرکتی در لینکدین آشنا شدید، وقت آن است تا نحوه ساخت کمپانی پیج در Linkedin را به شما بگوییم.

  1. ایجاد صفحه شرکتی: وارد حساب لینکدین خود شوید و روی آیکن For Business در سمت راست بالای داشبودر کلیک کنید. یک پنجره در سمت راست ظاهر می‌شود روی پنجره رفته و گزینه Create a Company Page را انتخاب کنید.
وارد حساب لینکدین خود شوید
وارد حساب لینکدین خود شوید

حال لینکدین از شما می‌خواهد که نوع کسب و کار شرکت خود را انتخاب کنید. از میان گزینه‌های Company، Showcase (برای یک صفحه تجاری موجود) یا Educational institution یکی را انتخاب کنید. برای ساخت یک صفحه شرکتی در لینکدین Company را انتخاب کنید.

نوع کسب و کار خود را انتخاب کنید
نوع کسب و کار خود را انتخاب کنید

 

  1. پر کردن نمایه کسب‌وکار: اطلاعات دقیق شامل شعار شرکت، نوع شرکت، و اندازه کسب‌وکار را درج کنید. همچنین می‌توانید لوگوی شرکت خود را آپلود کنید. پس از پر کردن اطلاعات شرکت خود تیک را بزنید تا تایید کنید که شما نماینده مجاز سازمان هستید. سپس دکمه Create page را بزنید. حال شما یک حساب شرکتی در لینکدین دارید. در ادامه چند کار دیگر هست که برای متمایز بودن صفحه خود می‌توانید انجام دهید.
پر کردن نمایه کسب‌وکار
پر کردن نمایه کسب‌وکار
  1. تقویت صفحه تجاری: اگر می‌خواهید صفحه تجاری لینکدین متفاوتی داشته باشید و مخاطبان خود را تحت تاثیر قرار دهید، از نکات زیر برای زیباسازی صفحه خود استفاده کنید.
  • یک عکس برای کاور خود انتخاب کنید. تصویر کاور یا بک گراند یک عکس بزرگ در بالای صفحه شرکتی شماست. تصویر کارو می‌تواند یک عکس از محصولات شما، یک عکس گروهی از تیم کاری شما و یا تصویر بزرگ از لوگوی شرکت شما باشد.

می‌توانید از هر تصویری برای کاور خود استفاده کنید. نکته مهم اینکه نشان دهنده برند شما بوده و اندازه مناسب را داشته باشد. عکس کاور برای صفحه تجاری لینکدین در سال 2025 باید ابعاد 1128 در 191  پیکسل و تصویر لوگو 268 در 268 پیکسل را داشته باشد.

برای تنظیم و ساخت تصویر سفارشی برای کاور یا لوگوی لینکدین می‌توانید از ابزارهای ایجاد تصویر رایگان مانند کانوا استفاده کنید. با خرید اشتراک پریمیوم کانوا نیز می‌توانید از کلیه قابلیت‌های این برنامه به صورت نامحدود استفاده کنید.

عکس روی جلد مرتبط با برند خود اضافه کنید
عکس روی جلد مرتبط با برند خود اضافه کنید
  • یک خلاصه قانع کننده بنویسید: در این مرحله باید یک خلاصه قانع کننده از کسب و کار خود بنویسید. این خلاصه در قسمت Overview در صفحه تجاری شما ظاهر می‌شود. در این خلاصه درباره شرکت و فعالیت‌های آن می‌گویید. می‌توانید از این قسمت بعنوان فرصتی برای تبلیغ محصول و خدمات خود استفاده کنید یا مخاطبان را قانع کنید که چرا باید به شرکت و محصولات شما مراجعه کنند.

در این قسمت تنها امکان استفاده از 2000 کاراکتر را داید. پس از کلمات خیلی عاقلانه استفاده کنید. همچنین از کلمات کلیدی مناسب در این خلاصه و سایر قسمت‌های صفحه خود استفاده کنید تا کاربران به راحتی در موتورهای جستجو آن را کشف کنند.

  • لوکیشن خود را اضافه کنید: همچنین می‌توانید لوکیشن و آدرس خود را مانند زیر اضافه کنید. افزودن موقعیت مکانی به صفحه تجاری کسب و کار، کشب شرکت و پست‌های شغلی شما را در لینکدین آسان تر می‌کند.

اگر کسب و کار شما پیش از یک شعبه و آدرس دارد، می‌توانید چند لوکیشن اضافه کنید.

موقعیت مکانی شرکت خود را اضافه کنید
موقعیت مکانی شرکت خود را اضافه کنید
  1. اشتراک‌گذاری محتوای منظم: پست‌های وبلاگ، اخبار شرکت، و رویدادهای مرتبط را به‌صورت مرتب در صفحه خود قرار دهید تا تعامل با مخاطبان افزایش یابد.
اشتراک‌گذاری محتوای منظم
اشتراک‌گذاری محتوای منظم
  1. تبلیغ صفحه شرکتی: از کارمندان خود بخواهید شرکت را به نمایه خود اضافه کنند. صفحه خود را در سایر شبکه‌های اجتماعی تبلیغ کنید و از کمپین‌های بازاریابی ایمیلی و هشتگ‌های مناسب استفاده کنید.

مدیریت و گسترش دسترسی صفحه لینکدین

  • به‌روزرسانی‌های منظم: صفحه خود را با مطالب مرتبط و جذاب زنده نگه دارید. استمرار در پست‌ها بسیار مهم است.
  • تعامل با مخاطبان: به نظرات کاربران پاسخ دهید و در بحث‌ها شرکت کنید.
  • تحلیل عملکرد: از ابزارهای تجزیه و تحلیل لینکدین برای بهبود استراتژی محتوای خود استفاده کنید.

نکات پیشرفته برای مدیریت حرفه‌ای حساب شرکتی لینکدین

  • استفاده از LinkedIn Premium برای دسترسی به ابزارها و امکانات بیشتر.
  • اشتراک‌گذاری مطالب آموزشی از طریق LinkedIn Learning برای رشد حرفه‌ای تیم. همچنین برای شرکت در دوره‌های آموزشی و ارتقا حرفه خود می‌توانید در دوره‌های آموزشی LinkedIn Learning استفاده کنید. با خرید اشتراک پریمیوم لینکدین لرنینگ از تمامی امکانات این سایت آموزشی بهره‌مند شوید.
  • بهره‌گیری از ابزارهای استخدام لینکدین برای جذب بهترین استعدادها.

توصیه‌های لینکدین برای افزایش ترافیک حساب شرکتی

برای بهبود حضور آنلاین و جلب توجه بیشتر به حساب شرکتی در لینکدین خود، این اقدامات را انجام دهید:

  1. توضیحات کامل: در بخش توضیحات صفحه خود، شرکتتان را به‌طور کامل معرفی کنید. حداکثر 2000 کاراکتر برای ارائه اطلاعات درباره شرکت، محصولات و خدمات شما در دسترس است. همچنین، می‌توانید شماره تلفن و سال تأسیس شرکت را برای شفافیت بیشتر درج کنید.
  2. ثبت آدرس کسب‌وکار: آدرس محل اصلی فعالیت خود را وارد کنید تا دنبال‌کنندگان بتوانند مکان شما را بدانند و اعتماد بیشتری به شما پیدا کنند.
  3. ذکر تخصص‌ها: تا 20 تخصص مرتبط با شرکت خود را مشخص کنید. این کار باعث می‌شود صفحه شما در جستجوهای خاص بهتر نمایش داده شود.
  4. نوع محل کار: اگر صفحه شما برای استخدام نیز استفاده می‌شود، به تیم‌های بالقوه اطلاع دهید که آیا نقش‌های کاری از راه دور، در محل دفتر یا یک ترکیب از این دو را ارائه می‌کنید.
  5. تعهدات سازمانی: در بخش «درباره ما»، اطلاعاتی درباره فرصت‌های شغلی، رشد حرفه‌ای و آموزشی که به کارکنان خود ارائه می‌دهید ذکر کنید. همچنین، تعهدات شرکت در زمینه پایداری زیست‌محیطی، تأثیر اجتماعی، تعادل کار و زندگی، برابری و شمول را برجسته کنید.
  6. افزودن فرم تولید سرنخ: یک فرم تولید سرنخ به صفحه خود اضافه کنید تا اطلاعات مشتریان احتمالی را جمع‌آوری و از آن‌ها برای تعاملات آینده استفاده کنید.
  7. استفاده از هشتگ‌ها: حداکثر سه هشتگ مرتبط و هدفمند به صفحه خود اضافه کنید تا به افراد علاقه‌مند کمک کنید شما را راحت‌تر پیدا کنند.
  8. گروه‌های ویژه: به دنبال‌کنندگان اجازه دهید گروه‌هایی را که شما به آن‌ها تعلق دارید مشاهده کرده و درخواست عضویت دهند. این ویژگی می‌تواند ارتباطات شما را گسترش دهد.

جمع‌بندی

ایجاد یک حساب شرکتی در لینکدین نه تنها اعتبار بیشتری به کسب‌وکار شما می‌بخشد، بلکه می‌تواند منجر به افزایش فالوورها، سرنخ‌های فروش و تعاملات شود. از نکات ارائه‌شده استفاده کنید و قدم‌های لازم را بردارید تا کسب‌وکار خود را در لینکدین به موفقیت برسانید! برای آشنایی با راهکارهای بهینه سازی اکانت لینکدین کلیک کنید.

شاید دوست داشته باشید
نظرتون رو بگید!

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.